Workshops bloemschikken

Wij organiseren het hele jaar door seizoensgebonden workshops bloemschikken, geschikt voor elk niveau. Wij komen bij je thuis of je kunt bij ons in het bloemenatelier komen, verzorgd met de mooiste materialen en bloemen, waar gezelligheid en creatief bezig zijn voorop staan.

Voorafgaand en tijdens de workshops geven wij uitleg over het bloemschikken. wij bieden waar nodig individuele begeleiding om een prachtig eindresultaat te creëren. Zowel vrienden- en familiegroepen als bedrijven kunnen aan een workshop deelnemen, waarbij wij werken met groepen vanaf 6 personen.

Workshops

Het is ook mogelijk om een workshop te reserveren exclusief voor jouw kennissen of vrienden, of als bedrijfsuitje. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Of je nu een beginner of gevorderde bent, na afloop van de workshop ga je naar huis met je eigen prachtige bloemstuk of boeket om van te genieten. Tijdens onze workshops leer je de basisprincipes van het creëren van aantrekkelijke creaties, verschillende technieken en methoden om bloemen te selecteren, te snijden en te schikken, en hoe je de juiste ondergrond kiest om je bloemstuk in te plaatsen.

“A green life is a happy life.”

Onze workshops bloemschikken biedt een leuke en creatieve activiteit

Daarnaast heb je tijdens de workshop de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende kleuren, texturen en vormen van bloemen om een uniek arrangement te creëren dat past bij je persoonlijke stijl en smaak. Onze workshops bloemschikken biedt een leuke en creatieve activiteit waarbij je kunt ontspannen en je kunt concentreren op het maken van iets moois met je eigen handen.

Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd iets moois te creëren dat je kunt delen met anderen.

workshops op de Bloemenweide

Jouw bezoek aan onze workshop Bloemenweide wordt nog leuker en handiger dankzij ons prachtige bloemenatelier op de Bloemenweide. Je begint met het plukken van de mooiste bloemen in de weide, om ze vervolgens te schikken in ons atelier. Als het zonnetje schijnt, is er de mogelijkheid om buiten aan de lange tafel te zitten en te genieten van de prachtige omgeving. Geen zorgen over waar je je auto of fiets kunt neerzetten, want er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. En om het plukken van de bloemen nog makkelijker te maken, zijn alle benodigde materialen zoals mesjes en snoeischaren aanwezig. En niet te vergeten, om de dag compleet te maken staat er ook koffie, thee en wat lekkers voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar de schoonheid van onze Bloemenweide!

Workshop A

Bloemenweide bloemen plukken

Ben je klaar om je groene vingers uit te strekken en te leren hoe je de mooiste bloemen kunt knippen? Tijdens onze workshop leer je niet alleen hoe je bloemen op de juiste manier knipt, maar ook hoe je de perfecte kleurencombinaties kiest. Halverwege de workshop nemen we een korte pauze om wat te drinken en bij te praten, voordat we ons weer storten op het plukken van de mooiste bloemen.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtige bos bloemen die je zelf hebt geselecteerd. Het is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van de natuur en nieuwe vaardigheden te leren!

Tijd: 1 uur Investering €35

Workshop B

Bloemenweide bloemen plukken en het leren schikken van een veldboeket

Ben je een echte bloemenliefhebber en wil je graag meer leren over het maken van een prachtig boeket ? Dan is onze uitgebreide workshop echt iets voor jou! Naast het plukken en selecteren van de mooiste bloemen, leer je bij ons ook hoe je deze op een stijlvolle manier kunt schikken tot een groot veldboeket.

Maar dat is nog niet alles – we delen ook onze tips en tricks voor het verzorgen van je boeket, zodat je er nog langer van kunt genieten. Halverwege de workshop maken we even tijd voor een pauze, waarbij we genieten van wat lekkers en wat te drinken.

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van het perfecte boeket, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtig boeket en een schat aan kennis en inspiratie.

Tijd: 2 uur Investering €55

Dus waar wacht je nog op?

Meld je vandaag nog aan voor onze uitgebreide workshop en ontdek hoe je jouw bloemencreaties naar een hoger niveau kunt tillen!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er vanaf juni Bloemenweide workshops gepland staan! De specifieke data en tijden zijn momenteel nog niet bekend, maar we zullen deze binnenkort aankondigen. Houd onze social media-kanalen en website in de gaten voor updates en meer informatie. We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen op onze Bloemenweide!