Een kennismaking met de Bloemenweide

afbeelding van een groen veld met narcissen. Een kennismaking met de pluktuin
Een kennismaking met de pluktuin, workshopruimte en fotolocatie. Laat me je rondleiden in de nieuwe pluktuin in De Hulk, Hoorn.

Hier komt de Bloemenweide. Prachtig. En achter ons is het dwaalpark. Heel ver weg. En hier is de pluktuin ik loop er even naartoe. Je ziet dat mijn auto er al staat mijn bus, daar is het bloemenatelier, daar houden we workshops en gaan we schrikken en van alles. Narcissen staan er al uiteindelijk wil ik er ook Tulpen bij zodat we in het voorjaar ook gewoon leuk gemengde voorjaarsboeketten kunnen maken, en daarachter wordt het allemaal omgeploegd en daar komen allemaal 1 jarige snijbloemen en dahlia’s en stel je jezelf nu even voor dat daar een hele veld met bloemen staat en dat je daar lekker van kan plukken en zitten en doen dat is toch fantastisch. Nou ik heb een vreselijk veel zin in!

Lees meer over onze pluktuin

Share the Post:

Related Posts

Bloemenkransen Examples

Bloemenkransen

Bloemenkransen: Natuurlijke Pracht en Betekenis voor Bijzondere Gelegenheden Bloemenkransen zijn tijdloze symbolen van natuurlijke schoonheid en worden al eeuwenlang gebruikt

Lees verder

Corsage

Corsages: Elegantie en Betekenis Toevoegen aan Jouw Speciale Gelegenheid Corsages zijn kleine maar betekenisvolle accessoires die een tijdloze charme uitstralen.

Lees verder