De Bloemenweide Dahlias planten

De pluktuin Dahlias planten
Vandaag beginnen met de pluktuin dahlias planten. Tweede deel van de pluktuinreis terwijl ik 600 knollen plant.

Ja, we gaan beginnen! Vandaag is de grote dag. Het is eindelijk, eh, een beetje Oké weer. Het regent een klein beetje, maar ik lijk, eh, wel aardig droog. En tussen de boutjes door ga ik dus planten. Ja, ik heb heel veel instructies gekregen van hoe ik die knollen erin moet krijgen in de grond maar we gaan ook kleding, regenkleding. Eh, ik heb zelfs deze mee en eh, nou ja, wens me geluk.

Beginnen met het planten van dahlia’s

Oké, dit zijn dus de dahliabollen en hier gaat het allemaal gebeuren. Nou, lekker veel werk dus en eh ja, nou ja, ik moest natuurlijk ook mijn ringen af, die kan jaren om heb, en mijn vingers worden ook dikker en deze, die krijg ik het dus niet af, echt een dingetje dus ik prop maar die handschoenen, ik prop ze maar zometeen in die handschoenen. Kijk, dit zijn die handschoenen. Oh, ik had nog helemaal niet meer outfit van vandaag laten zien. Nou, dat zijn echte rubberen laarzen, heerlijk. Broekje van mijn zoon die je nooit aandoet met fietsen, want dat is niet cool natuurlijk op school. Waar ben ik aan begonnen, doos één. Ja, daar ben ik weer. Nou, we hebben één rij gedaan. Ik heb nou al bijna mijn knieën, maar het is eigenlijk op zich nu nog wel leuk werk trouwens, eh ja. Je zit gewoon aan van alles te denken en je doet je ding. Eh, er zitten er hier 10 in een op een rij en dan ga ik weer naar voren 40 cm, dan doe ik weer 10, dus geen idee of dat eh de juiste methode is, maar eh ja, je moet toch ergens beginnen. Eh, voor de rest eh krijg ik steeds meer eh prut onder mijn laars. Dat hoort er ook allemaal bij, het boerenleven en de gans 50 zitten af en toe te kijken. Kijk, dit, dit is mijn handschoen. Als je denkt van “Wat is dat voor raar ding”, nou, ik ben eh alweer veel te veel aan het eh. Ik heb ook een veel te veel koffie op. Maar we gaan weer.

Koffietijd met Lobke

Nou, kleine update, ik merk dat je wel makkelijker wordt, het is tijd voor een eh bakje. Ik heb er 100 in en je wordt makkelijker, want kijk, zit gewoon prut aan je beker en het maakt je gewoon helemaal niks uit. Blauwe koffie maakt ook helemaal niet uit en moeite planten denk. Daar ben ik weer. Nou, ik heb er 450 knollen ingekregen. Kijk, je ziet daar die planken liggen, daar ben ik gestopt. Ik moet weer wat nieuws halen, die liggen in het schuurtje. Nou, ik ga wel lekker. Het is ook droog gebleven, gelukkig, maar dat kan nog veranderen.

en klaar!

Nou, ik heb er dus 600 knollen ingekregen en eh, ik ben nu gestopt omdat het zo hard ging regenen. Mascara zitten om, eh, ik ben zo gaar als wat. Nou, ik ben ook al mega trots op mezelf want ik heb maar voor elkaar gepost Ik ga nu lekker naar huis warme douche en Nou dat dus ik kan ook eigenlijk helemaal niks meer vertellen Hey doei doei

Lees meer over onze pluktuin

Share the Post:

Related Posts

Bloemenkransen Examples

Bloemenkransen

Bloemenkransen: Natuurlijke Pracht en Betekenis voor Bijzondere Gelegenheden Bloemenkransen zijn tijdloze symbolen van natuurlijke schoonheid en worden al eeuwenlang gebruikt

Lees verder

Corsage

Corsages: Elegantie en Betekenis Toevoegen aan Jouw Speciale Gelegenheid Corsages zijn kleine maar betekenisvolle accessoires die een tijdloze charme uitstralen.

Lees verder